Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν έγινα 50 ένιωσα πιο απελευθερωμένη» – Η απάντηση για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για για την σχέση της με τον χρόνο, τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και την προσωπική της ζωή. 

Για την ηλικία της: «Όταν έγινα 50 χρόνων ένιωσα πιο απελευθερωμένη, ήταν ένα κομβικό νούμερο. Πιο μικρή έκρυβα την ηλικία μου, μετά τα 50 δεν το κάνω, έχω ‘αλλάξει πίστα. Στα 47 μου έκανα μία αυστηρή επιλογή για το ποιον θέλω να έχω δίπλα μου και ποιον όχι», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω κάνει και είμαι υπέρ αυτών. Όποια γυναίκα “πείραξε” κάτι παραπάνω πάνω της δέχεται απίστευτο bullying, αυτό δεν ισχύει για τους άντρες. Δεν υπάρχει ισότητα για το πώς κρίνουμε μία γυναίκα και έναν άντρα. Υπάρχουν πολλοί άντρες που έχουν κάνει μπότοξ, ακόμα και πολίτικοι αρχηγοί, αλλά δεν το σχολιάζει κανείς. Η γυναίκα βάλλεται από παντού».

Για τη μητρότητα: «Στα 28 μου ήθελα να κάνω παιδιά αλλά δεν ήξερα αν ήθελα να παντρευτώ. Ποτέ δεν αισθάνθηκα έντονα το μητρικό φίλτρο, το συζήτησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου. Όταν πραγματικά θες κάτι, ακόμα και να κάνεις παιδί, εσύ δημιουργείς τις συνθήκες».

Τέλος, η Μαρία Κωνσταντάκη πέρασε σε αποκαλύψεις για την  προσωπική της ζωή: «Έχω απιστήσει, δεν το μετάνιωσα απλά στεναχωρήθηκα. Έχω ψάξει κινητό σχέσης μου, μπράβο σε οποίον δεν το έχει κάνει.  Πολλές φορές έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, ελπίζω να έχουν πέσει στα πατώματα και άντρες για έμενα», είπε η γνωστή ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More