Site icon TLIFE

Μαρία Κορινθίου: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα – Καλώς ή κακώς έκλεισε ο κύκλος»

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μιλώντας απαντώντας για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως διανύει μια ήρεμη φάση στη ζωή της, ενώ συζητά να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από μια νέα εκπομπή. 

«Είμαι σε πολύ ήρεμη φάση της ζωής μου. Προετοιμάζομαι για καινούργια όμορφα πραγματάκια, σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα. Συζητάω και θέατρο και τηλεόραση, έχει να κάνει με μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Το ένα από αυτά που συζητάω είναι για την δημόσια τηλεόραση», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Σε επόμενη ερώτηση για την τηλεοπτική επιστροφή της Σάσας Σταμάτη στο «Πρωινό» δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα: «Εντάξει, μην σκοτωθούν μόνο γιατί είναι και οι δύο δυνατοί χαρακτήρες. Είναι εκρηκτικό δίδυμο».

Η Μαρία Κορινθίου αναφερόμενη στη συνεργασία που είχε η ίδια στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα επέστρεφα, ήταν κάτι που το έκανα, συνεργάστηκα, καλώς ή κακώς έκλεισε ο κύκλος. Όλα καλά, έχουν περάσει τα χρόνια πάμε γι’ ‘άλλα».

© 2025 tlife.gr