Μαρία Κορινθίου για Αρναούτογλου – Λιάγκα: «Αυτό είναι κάτι μεταξύ τους, εμένα δεν με αφορά»

Η Μαρία Κορινθίου έκανε τις νέες της δηλώσεις στους δημοσιογράφος απαντώντας για το μέλλον της συνεργασίας της με την πρωινή ζώνη του ANT1 αλλά και  τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου. Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές, κάθε χρόνο ανανεώνονται κάποια πράγματα και παίρνονται διαφορετικές αποφάσεις. Διάφορα συζητάω, αλλά ούτε αυτό μπορώ να το απαντήσω», ανάφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Μαρία Κορινθίου για την «κόντρα» του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.

«Και ο Γρηγόρης και ο Γιώργος είναι στο ίδιο κανάλι, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άτυπη κόντρα μεταξύ τους. Αλλά και πάλι είναι κάτι μεταξύ τους, αυτό εμένα δεν με αφορά. Εγώ έχω άλλη σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και άλλη σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Όσο για το εάν θα ήθελε να δει τον Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη: Το έχω ξαναπαντήσει, νομίζω αρέσει στον κόσμο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρωινό και το έχει χιλιοκάνει. Άλλο ο Γρηγόρης, άλλο ο Γιώργος. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος, πάνω απ’ όλα και το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι τον ενδιαφέρει πρώτα η ενημέρωση. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κάτι άλλο», απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164