Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Με πήραν όσο ήταν στο Asia Express και μου είπαν ότι λιποθύμησε»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της παράστασης Τζόρνταν, όπου πρωταγωνιστεί σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το θεατρικό έργο αλλά και για τη συμμετοχή του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη στο Asia Express.

«Δεν πήγα στο Asia Express, γιατί δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου. Είμαι η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, αλλά δεν ήθελα να πάω. Δε4ν ήταν προτεραιότητά μου. Στην αρχή μας έλειψε. Πέρασε δύσκολα. Ανησύχησα, όταν με πήραν όσο ο Γιάννης ήταν στο Asia Express και μου είπαν ότι λιποθύμησε. Δεν πίνει πολύ νερό και αφυδατώθηκε» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

 

Από την άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε στην Χριστιάνα Κοχλατζή ότι δεν αντικατέστησε τον Μαύρικιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση στο παιχνίδι του Star: «Δεν αντικατέστησα κανέναν στο Asia Express. Ας γράφουν ό, τι θέλουν. Το παιχνίδι έχει κάποιους όρους και κανόνες. Θα το δείτε στην πορεία ότι αλλάζουν άρδην. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και ευτυχώς για εμάς είχαμε μια πολύ καλή παραγωγή με πολλά άτομα. Μου θύμισε στιγμές Παταγονίας».

 

Read More

And More