Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβαζης: Η περίοδος που έφτασαν κοντά στο διαζύγιο, η απιστία και οι κακιές γλώσσες

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show” βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί και μια κόρη, την Ισμήνη μίλησε για την περίοδο που έφτασαν κοντά στο διαζύγιο αλλά και το αν θα συγχωρούσαν την απιστία.

“Φτάσαμε κοντά στο διαζύγιο. Υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή πριν αρκετά χρόνια που είχαμε φτάσει στο σημείο να πούμε ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε. Είχε γεννηθεί η Ισμήνη. Αυτό που επικράτησε είναι η λογική και όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις βλακείες που είναι ασήμαντες” εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όταν δε, ο παρουσιαστής τους ρώτησε αν θα συγχωρούσαν την απιστία η Μαρία Κορινθίου απάντησε, “Δε τη συγχωρώ την απιστία. Δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος. Δε θα ήθελα να ζήσω με αυτό, δε θα μπορούσα να το δεχτώ”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ωστόσο κινήθηκε και ο Γιάννης Αϊβάζης που είπε, “Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος είναι γιατί του λείπει κάτι πολύ σημαντικό… Δε θα το δεχόμουν αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος ότι έχει γίνει αυτό και όχι γιατί σου το είπε κάποιος άλλος”.

Στη συνέχεια οι δυο ηθοποιοί παραδέχτηκαν πως πολλές φορές υπήρξαν άνθρωποι στο παρελθόν που προσπάθησαν να τους βάλουν λόγια ενώ έπεφταν ακόμα και στοιχήματα για το αν θα μπορέσουν τελικά να μείνουν μαζί ή όχι.

Read More

And More