Μαρία Κορινθίου: Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου – «Έχουμε μεγαλώσει μαζί»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε ξανά καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μιας και την τελευταία φορά η επικαιρότητα είχε διακόψει τη συνέντευξη της ηθοποιού με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για την κόρη της ηθοποιού, Ισμήνη με συνέπεια η Μαρία Κορινθίου να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής.

«Έλα μωρέ Σίσσυ… Συγκινούμαι γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με την Σίσσυ. Σε αγαπώ τόσο πολύ! Είναι δικός μου άνθρωπος, είναι η κολλητή μου, η φίλη μου. Από τις μοναδικές μέσα στον χώρο» εξομολογήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου στη συνέχεια μίλησε για την τηλεοπτική της συμμετοχή στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η παρουσίαση ήταν κάτι που από παλιά με ιντρίγκαρε. Αισθάνθηκα όντως αγάπη και αποφάσισα ενστικτωδώς να το κάνω. Ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Ήξερα ακριβώς πού μπαίνω, ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη. Καθίσαμε με το κανάλι και τα συζητήσαμε. Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Εξακολουθώ να ανοίγω την πόρτα του στούντιο και να χαμογελάω. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Αν δεν είσαι όντως έτσι, το νιώθει ο κόσμος» δήλωσε η ηθοποιός.

Ποια είναι η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και τι εικόνα είχε για αυτόν πριν συνεργαστούν; «Είναι αυτό που εγώ έπαιρνα ενεργειακά από τον Γιώργο. Είναι μία έντονη προσωπικότητα και συνδέεται πιο λαϊκά με τον κόσμο. Ο Γιώργος δεν έχει το τυπικό του να δείξει κάτι άλλο.

Κάποιοι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αυτό, την αμεσότητα. Υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες. Είναι άλλοι που δεν μιλάνε καθόλου, άλλοι που άλλα λένε κι άλλο είναι πίσω από την κάμερα. Είναι ξεκάθαρο αυτό και λέει αυτό που θέλει χωρίς να το φιλτράρει» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Read More

And More