Μαρία Μάρκου, η «γυναίκα με τα μαύρα» από το The Chase εξομολογείται: «Τον έχασα σε μικρή ηλικία από καρκίνο»

Η Μαρία Μάρκου, η «γυναίκα με τα μαύρα» από το The Chase μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τους δύο πολιτικούς γάμους που έκανε, την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και τον θάνατο του πατέρα της.

«Όταν ήμουν μικρή είχα στόχο να γίνω κάτι, αλλά δεν έλεγα ότι μου άρεσε η μουσική. Θα μπορούσα να γίνω μία πολύ καλή τραγουδίστρια, ποτέ δεν είναι αργά. Τραγουδάω πολύ, θα ήμουν καλή στο λαϊκό ρεπερτόριο. Είμαι κορίτσι του γλεντιού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μάρκου εξομολογήθηκε: «Έχω κάνει δυο γάμους, κανένας δεν ήταν θρησκευτικός. Ελπίζω να είναι ο τρίτος. Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά, θα ήταν προτεραιότητά μου η υιοθεσία. Είμαι πολύ ερωτευμένη, βρίσκομαι εκεί που πάντα ήθελα να είμαι».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Μαρία Μάρκου δήλωσε: «Ο θάνατος του πατέρα μου με καθόρισε, τον έχασα σε μικρή ηλικία από καρκίνο. Αναζήτησα τον πατέρα μου στους συντρόφους μου με μεγάλη αποτυχία».

Πλέον, η Μαρία Μάρκου δηλώνει πως βρίσκεται σε μία ισορροπημένη περίοδο, ενώ ελπίζει σε 10 χρόνια από τώρα να είναι γερή και να έχει τους δικούς της ανθρώπους δίπλα της.

Read More

And More