Μαρία Μπακοδήμου: «Έκλαψα όταν τα παιδιά μου έφυγαν στο εξωτερικό, δεν επιβιώνεις με αυτό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε την Κυριακή 24/9 η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τους δύο γιους της, αλλά και για τις «δυσκολίες» που αντιμετώπισε όταν πήγαν στο εξωτερικό για σπουδές

Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, την οποία υπηρετεί πιστά 25 χρόνια, ενώ επεσήμανε ότι «οι δεσμεύσεις με πνίγουν σε όλους τους τομείς της ζωής μου».

«Μου αρέσει αυτή η δουλειά και την έχω απολαύσει σε όλες τις εκφάνσεις της. Έχω δουλέψει σε εκπομπές που δεν μου άρεσαν, δεν ήμουν εγώ καλή, είχα χάσει τον μπαμπά μου, είχα τα ψυχολογικά μου. Η τηλεόραση πρέπει να έχει ανθρώπους που είναι ανοιχτοί και να δείχνουν αυτό που είναι, όταν έχει ανθρώπους που τα έχουν χαμένα με τον εαυτό τους, είναι μία θολούρα και για τον τηλεθεατή» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Σχετικά με την στιγμή που οι γιοι της έφυγαν για σπουδές στο εξωτερικό η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε: «Συγκινήθηκα στο αεροδρόμιο, μετά έκλαψα στο αμάξι μετά από λίγο όμως το συνήθισα. Ήταν πάντα μέσα το ότι τα παιδιά μου θέλω να είναι ανεξάρτητα. Δεν σκεφτόμουν αρνητικά γιατί μετά θα έμπαινα στη διαδικασία να σκέφτομαι πάντα αρνητικά και να μου φταίνε όλα όπου και να βρίσκονται. Δεν επιβιώνεις με αυτό. Το μόνο όριο που έχω θέσει είναι όταν δεν κοιμούνται σπίτι να μου το λένε.

Όσον αφορά την μεταβατική περίοδο μετά το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, η ίδια σημείωσε: «Δεν υπάρχουν εύκολα διαζύγια, βρίσκεις όμως τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών, δεν γίνεται να απομονώσεις τα παιδιά σου».

Κλείνοντας σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή τα παιδιά της κρατούν διακριτική στάση, την ίδια που που κρατά κι εκείνη μαζί τους.

«Οι γιοι μου έχουν άποψη για τα προσωπικά μου με την ίδια διακριτικότητα που δείχνω κι εγώ για τα δικά τους».

Read More

And More