Μαρία Μπακοδήμου για Περικλή Κονδυλάτο: «Δεν έχω ακούσει κάτι χειρότερο για τη γυναικεία υπόσταση»

Η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 συνομιλώντας με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γεια σου» έκανε το σχόλιό της  για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας μέσα στην οικογένεια.

 Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή της σε όσα υποστήριξε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Παιδιά, συγγνώμη αλλά με τον Βέρτη είπα: οκ, είναι η άποψή του. Με τον Περικλή τα ‘χασα. Είπε ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται, όταν είναι και υπηρετεί έναν άντρα. Δηλαδή κάτι χειρότερο δεν έχω ακούσει για τη γυναικεία υπόσταση», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Αυτές οι γυναίκες δεν περνάνε ωραία, γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν συναντάς έναν άντρα που είναι μεγαλωμένος να μη μαζέψει τα παπούτσια του, τα εσώρουχά του, το πιάτο του και να σου λέει “νεράκι”, είναι πολύ δύσκολη η ζωή», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το άλλο ότι χωρίζουν τα ζευγάρια και διαλύονται οι οικογένειες, επειδή οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και ψάχνουν δουλειά; Το ότι έχεις μεγαλώσει με τη μαμά σου δε μπορείς να το αποφύγεις. Μεγαλώνεις με μία εικόνα που σε σαγηνεύει και σου είναι οικεία. Πάντα μας έλκει κάτι που μας είναι οικείο αλλά αυτό είναι άλλο», επισημαίνει στη συνέχεια της κουβέντας η Μαρία Μπακοδήμου.

Να θυμίσουμε πως ο Περικλής Κονδυλάτος είχε δηλώσει: «Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο της οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει τη γυναίκα, η οποία είναι στο σπίτι και μεγαλώνει σωστά παιδιά. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα μπήκε στην αγορά εργασίας. Πολλές φίλες μου μού λένε ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν ευκατάστατο άντρα, για να κάθονται στο σπίτι να φροντίζουν τα παιδιά».

Read More

And More