Μαρία Μπακοδήμου: «Η Ιωάννα Τούνη δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί» – Τα σχόλια μετά τις αντιδράσεις στο Tik Tok

Συνεχίζονται τα σχόλια μετά το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok μέσα από το οποίο η influencer περνά το δικό της μήνυμα για την επιχείρησή της και την οικονομική της ανάπτυξη. 

«Αν δεν ήταν άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά» γράφει πάνω στο βίντεο και με τον τρόπο της απάντησε στο ότι φυσικά και τα κατάφερε τόσο να αποκτήσει χρήματα όσο και να ανοίξει τη δική της επιχείρηση με την κολλητή της, Στέλα Πάσσαρη.

@j.touni Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου #foryou #foryoupage #selfmade #viral #tiktokgreece ♬ l.a.love – ♡

Το παραπάνω βίντεο σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ….

«Η Ιωάννα δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί. Θα σας πω τις δύο όψεις του νομίσματος. Η μία είναι αυτή που λέει η Ιωάννα, ότι δεν χρειάζεται να είσαι κληρονόμος για να ζήσεις μία πλούσια ζωή. Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου, αν βρεις τον στόχο σου, έχεις αφοσίωση και επιμονή. Το πιστεύω απόλυτα, ούτε πιστεύω τα περί κυκλωμάτων και κρεβατιών», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Από την άλλη, όταν έρχεται η Ιωάννα και αρχίζει τις κατόψεις, “θέλω να δείξω στην πεθερούλα μου τα δύο νέα ακίνητα που αγόρασα”… ο άλλος που δεν έχει να πληρώσει και έχει φάει και τον ΦΠΑ στην επιχείρησή του, του τη «δίνει». Και λέει: “άσε μας, κυρά μου, με την κάτοψη, εσύ και η κάτοψή σου”», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Τα χειρότερα σχόλια είναι από γυναίκες, εννοείται, τι περιμένατε; Κάτι διαφορετικό; Συνήθως οι γυναίκες φθονούν περισσότερο τις γυναίκες», σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη Μαρία Μπακοδήμου να συμφωνεί.

Read More

And More