Μαρία Μπακοδήμου: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο»

Ένα μικρό απόσπασμα από το νέο podcast της Μαρίας Μπακοδήμου πρόβαλαν στην εκπομπή «Γεια Σου». Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σκοπός της είναι να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει για διάφορα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους.

«Δεν κάνω χατίρια και το βρίσκω άδικο. Θα σου εξομολογηθώ δικά μου κομμάτια από μια δύσκολη διαδρομή σε μια πολύ κακή περίοδο της ζωής μου, που είναι χρήσιμο να ξέρεις για τη δική μας σύνδεση εδώ μέσα. Κάποια χρόνια πίσω στη ζωή μου, έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Πολλές φορές ένιωσα ότι αν δεν ουρλιάξω θα τρελαθώ. Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τις κρίσεις πανικού…» εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου.

«Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη. Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Και έκανα αυτό που ήξερα να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα…» αποκαλύπτει η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπακοδήμου παρακολουθώντας το απόσπασμα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και δάκρυσε…

Read More

And More