Μαρία Μπακοδήμου: Το on air μήνυμα στην Ελεονώρα Μελέτη – «Αφού άνοιξες την πόρτα για τα “κακά παιδιά”, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις»

Στη συζήτηση για τα “κακά παιδιά” της ελληνικής τηλεόρασης που πρώτος άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και σε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη, που υποστήριξε πως πρέπει να μιλάμε με ονοματεπώνυμα, αναφέρθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Γειά σου“, της Μαρίας Μπακοδήμου.

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Πως ξεκίνησε όμως η συζήτηση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ;

«Έχει πέσει κανείς από τα σύννεφα ότι υπάρχουν κακά παιδιά στην τηλεόραση; Ίσως επειδή στην τηλεόραση υπάρχει μία φιλοδοξία παραπάνω, αυτό μεγεθύνονται. Όλοι έχουμε συνεργαστεί με ανθρώπους που μπροστά σου είναι γλυκύτατοι και μόλις φύγουν από το δωμάτιο μαθαίνεις ότι έχουν πει τα χειρότερα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Εγώ ξέρω πού αναφέρεται η Ελεονώρα, σε ποιο κακό παιδί. Είναι συγκεκριμένη κατάσταση, είναι κάτι που στον χώρο είναι γνωστό λίγο-πολύ», σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη Μαρία Μπακοδήμου να σημειώνει: «Κι εμένα πάει κάπου το μυαλό μου».

«Η προσωπική ατζέντα του καθενός και το πώς θα κρίνει κάποιος είναι οκ, συμβαίνει. Για μένα είναι υποκριτικό να βγάζεις το πρόσωπο του καλύτερου ανθρώπου στη γη, που θα σώσεις όποιον κατατρεγμένο υπάρχει, και οι άμεσοι συνεργάτες σου να υποφέρουν σε κάθε αναπνοή σου», υπογράμμισε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Παίρνοντας τον λόγο, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Χρειάζεται ψυχική δύναμη, όταν αισθάνεσαι ότι κάπου δεν σε σέβονται, να πεις ότι θα βρω να κάνω μία άλλη δουλειά. Ό,τι εισπράττουμε, το σωματοποιούμε».

Όταν η Νάνσυ Παραδεισανού ενημέρωσε πως η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθεί την εκπομπή και τους στέλνει χαιρετισμούς, η Μαρία Μπακοδήμου της απηύθυνε το εξής μήνυμα: «Αχ, Ελεονώρα, έχεις ανοίξει ένα μέτωπο… σ’ αγαπάμε αλλά αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να το πεις, γιατί έχει γίνει όλο ένα σύννεφο, μαυρίλα».

 

Read More

And More