Μαρία Μπέη η νικήτρια του Masterchef 2023 – Στη δεύτερη θέση ο Νίκος Τράκας

Η Μαρία Μπέη η νικήτρια του MasterChef 2023 (με 41 βαθμούς) αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νίκο Τράκα με διαφορά μόλις μίας μονάδας (40 βαθμούς).

Μετά τον απαιτητικό τελικό για τους δύο φιναλίστ, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου ο διαγωνισμός μαγειρικής έριξε αυλαία με τους τρεις κριτές να ανακοινώνουν σε ζωντανή μετάδοση τα αποτελέσματα της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη διαγωνίστηκαν σε μια σειρά από μαγειρικές δοκιμασίες οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την παρουσία του Ισπανού chef Quique Dacosta, που μετρά δώδεκα εστιατόρια με επτά αστέρια Michelin, ενώ η ισπανική κυβέρνηση του έχει απονείμει Χρυσό Μετάλλιο για τη συνεισφορά του στις Καλές Τέχνες! 

Ο καταξιωμένος chef παρουσίασε το πιάτο αντιγραφής το οποίο αποτελούσε και την τελική δοκιμασία για τους δύο φιναλίστ. Μόνο ο  Quique Dacosta θα βαθμολογούσε το πιάτο το οποίο παρουσίασαν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, ενώ η βαθμολογία του θα συμψηφίζονταν με τις βαθμολογίες των κριτές σε όλες τις τελικές δοκιμασίες.

Στις 23:30 σε ζωντανή μετάδοση από το πλατό του MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν να ανακοινώνουν τις βαθμολογίες του τελικού.

Η Μαρία Μπέη μετά την πρώτη της συμμετοχή στο MasterChef το 2020, αυτή τη φορά τα κατάφερε, τερματίζοντας στην πρώτη θέση κερδίζοντας τα 50.000 ευρώ ως νικήτρια του MasterChef 2023.

Read More

And More