Μαρία Μπεκατώρου: Κι ,όμως, δεν φεύγει διακοπές! Πιάνει δουλειά κατακαλόκαιρο…

Την ώρα που οι περισσότερες τηλε-αστερίδες ετοιμάζουν ταξίδι μοναχά για… πάρτη τους και δεν βλέπουν την ώρα να πέσει η τηλεοπτική αυλαία και να μας κουνήσουν το μαντήλι και να μας ευχηθούν “καλό καλοκαίρι”, η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται σε μία αντιστρόφως ανάλογη κατάσταση!

Με άλλα λόγια; Η Μαρία δεν ετοιμάζει βαλίτσες… Η Μαρία ετοιμάζεται να μπει και πάλι στα πλατό! Ναι, αν και κατακαλόκαιρο πια, η γνωστή παρουσιάστρια δεν σαλπάρει για Κεφαλονιά. Σαλπάρει για τα στούντιο του ΑΝΤ1, μιας και σύμφωνα με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, οι Αντεννικοί προγραμματίζουν μέσα στον Ιούλιο να γίνουν μία σειρά από γυρίσματα για το “Still Standing” και φυσικά η Μαρία είναι σε τηλεοπτική ετοιμότητα, αφού έχει αποδείξει εδώ και καιρό, το πόσο πιστός, τηλεοπτικός στρατιώτης είναι.

Για λόγους ,λοιπόν, προγραμματισμού, αλλά και χρονικού (κι όχι μόνο) κέρδους, τα πρώτα γυρίσματα του “Still Standing” για του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος και ο χρόνος στη τηλεόραση είναι χρήμα.

Βέβαια, μόλις τα γυρίσματα του Ιουλίου ολοκληρωθούν, η Μαρία θα σηκώσει άγκυρα με προορισμό την αγαπημένο της νησί, όπου όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι των διακοπών της, αχώριστη πάντα με τον Αντωνάκη της.

Read More

And More