Μαρία Σολωμού: «Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα ότι έχω αγόρι γιατί είχε τη στάση του πατέρα μου στον ύπνο»

Συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες» έδωσε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι περιμένει αγόρι.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε: «Εγώ στον 8ο μήνα είδα ότι το παιδί είναι αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε την ίδια στάση με τον μπαμπά μου στον ύπνο. Όχι επειδή ήξερα το φύλο. Ήταν πολύ περίεργη η δική μου εγκυμοσύνη και γι’ αυτό πέρασα πολύ δύσκολα και το είπα. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης γιατί είμαι αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη ή εξαλείφει τις αλλεργίες ή τις φουντώνει. Μου το είχε πει και ο γυναικολόγος μου, ότι στην εγκυμοσύνη κοιτάζουν πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί».

Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού σημείωσε: «Η εύκολη εγκυμοσύνη δεν είναι μία κανονική συνθήκη και δεν μπορεί να ταυτιστεί κανένας άνδρας δυστυχώς. Θέλουν οι καημένοι ώρες –ώρες να συμπάσχουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα πει ορμόνες.

Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο (σ.σ. Αθανασίου), τον έχω πάρει πολλές φορές στο γύρισμα, κλαίγοντας με λυγμούς. Τι να καταλάβει ο άνθρωπος; Έκλαιγα γιατί άνοιξα το ψυγείο και ήταν μέσα ένα μικρό ταπεράκι και το λυπήθηκα μόνο του! Όταν σταμάτησαν οι αλλεργίες, η χαρά μου ήταν τεράστια».

Δες το preview απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Read More

And More