Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά για την ανάρτηση στην Τήνο που έφερε αντιδράσεις – «Δεν θα απολογηθώ»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέτος το καλοκαίρι επισκέφτηκαν την Παναγία της Τήνου για να προσκυνήσουν. Ωστόσο, οι αναρτήσεις τους στα social media προκάλεσαν αντιδράσεις, μιας και εκείνη την περίοδο η Ελλάδα είχε πολλά ανοιχτά πύρινα μέτωπα.

Ο νικητής του Survivor All Star και η φιναλίστ του reality επιβίωσης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Fay’s Time και ξεκαθάρισαν για τις φωτογραφίες που ανέβασαν. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τόνισε πως τα περισσότερα σχόλια που δέχτηκε αφορούσαν τα ρούχα που φορούσε στην εκκλησία.

«Πήγαμε να προσκυνήσουμε στην Παναγιά της Τήνου. Πήγαμε καθαρά για την εκκλησία, να ανάψουμε λαμπάδες. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία όχι για να μας πουν μπράβο, ανάψατε λαμπάδες και πήγατε στην Τήνο απλά νομίζω ότι το Instagram είναι ένα μέσο επικοινωνίας που ανεβάζεις γενικότερα στους followers.

Προφανώς δεν θα απολογηθώ για αυτά που ανεβάζω. Στη φωτογραφία φαινόταν η κοιλίτσα μου, είχα σχόλια “πως πας έτσι στην εκκλησία”. Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με πειράζουν καθόλου. Όπως λέει και ο λαός “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”. Αν φορούσα πουκάμισο ή μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή.

Οπότε εγώ ξέρω τι είμαι. Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Συγγνώμη που ήταν όλα μου τα ρούχα άπλυτα, δεν θα δικαιολογηθώ και για αυτό επειδή είμασταν έναν μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα κακά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, δεν με πειράζουν, αλήθεια. Δεν απάντησα, τι να απαντήσω;» ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον όταν γνωριστήκαμε και βρήκαμε φέτος την ευκαιρία και πήγαμε στην Τήνο. Τα αρνητικά σχόλια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κοιτάω τα αρνητικά σχόλια γιατί αν μπορώ να γίνω έστω 1% καλύτερος σε κάτι θα το κάνω. Όχι για να με στεναχωρήσουν αλλά για να με κάνουν καλύτερο. Ήταν επιλογή μας να συμμετέχουμε σε reality και ξέρουμε ότι θα λάβουμε κριτική. Είμαστε καλά με αυτό» απάντησε ο Σάκης Κατσούλης.

 

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι δέχτηκε αρνητικά σχόλια για ακόμη μια ανάρτησή της, την οποία είχε κάνει τρεις μέρες πριν την καταστροφική κακοκαιρία.

Read More

And More