Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο για τον οποίο θα χώριζε από τον Σάκη Κατσούλη

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη νέα τους καθημερινότητα μετά το Survivor All Star αλλά και την μεταξύ τους σχέση, η οποία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Σε ερώτηση που δέχτηκε η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης για το εάν θα συγχωρούσε την απιστία: «Αν χώριζα ποτέ με τον Σάκη η αιτία θα ήταν μια απιστία», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Νομίζω θέλουμε να μεγαλώσουμε περισσότερο την οικογένειά μας, παρά να παντρευτούμε για κάποιον λόγο. Θα είναι τέλειος ο Σάκης ως μπαμπάς. Θέλει πάρα πολύ (ένα παιδί), περισσότερο απ’ ό,τι το θέλω εγώ».

Ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε για το εάν τσακώνονται συχνά με την σύντροφό του: «Δεν τσακωνόμαστε, κοιμόμαστε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν συγχωρούσα την απιστία, νομίζω είναι δύσκολο, ποτέ δε λέμε ποτέ όμως. Από τη στιγμή που γνώρισα τη Μαριλένα και πριν γίνουμε ζευγάρι, εγώ έλεγα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να κάνω παιδιά, να κάνω οικογένεια, είναι αυτό που ονειρεύομαι από μικρός», απάντησε ο Σάκης Κατσούλης.

Read More

And More