Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Αγγελόπουλο: «Έχει μπει μια τελεία»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν θα συμμετέχει στο All Star Survivor, για την  για την κόντρα του Σάκη Κατσούλη με τον Ντάνο, αλλά και για το λόγο που δεν απαντάει θετικά στην πρόταση γάμου.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε αρχικά: «Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο All Star Survivor, γιατί δεν έχω υπογράψει ακόμα. Όταν πεινάς τραυματίζεσαι και σου λείπουν οι δικοί σου πρέπει να το θες πάρα πολύ για να πας σε αυτό το παιχνίδι, γιατί περνάς πάρα πολύ δύσκολα».

Σχετικά με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ντάνο και τον Σάκη Κατσούλη, η ίδια ξεκαθάρισε: «Θεωρώ ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση γιατί ο Ντάνος είπε ότι είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και δεν μπορώ να έχω άποψη για έναν άνθρωπο που δεν ξέρω προσωπικά. Ο δημοσιογράφος ωστόσο ανέφερε στον Σάκη μόνο μερικά από τα λόγια του, γι’ αυτό ο Σάκης είναι φυσικό και επόμενο να αντιδράσει γιατί έχουν γνωριστεί. Έχει μπει μια τελεία και δεν έχουν κάτι να χωρίσουν τα παιδιά».

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου με τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας: «Ο Σάκης θέλει τον γάμο, εγώ είμαι πιο διστακτική. Του λέω κάνε τα μαγαζιά σου, κάνε τις δουλειές σου και όταν ηρεμίσουμε θα το σκεφτούμε. Ο Σάκης και εγώ θα θέλαμε να κάνουμε δύο ή τρία παιδιά». 

Read More

And More