Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Έτσι απάντησαν στο ενδεχόμενο γάμου και της απόκτησης ενός παιδιού

Ο Σάκης Κατσούλης διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης το opening party του νέου του καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον γνωστό επιχειρηματία και τον νικητή του Survivor και την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι θα επιθυμούσαν να παντρευτούν στο μέλλον και όταν και οι δύο είναι έτοιμοι.

«Δεν προλαβαίνουμε φέτος να παντρευτούμε. Αν γίνει θα το μάθετε πρώτοι από όλους. Είμαστε έξι χρόνια μαζί, έχουμε ζήσει πάρα πολλά, οπότε μόλις το αποφασίσει και η γυναίκα, γιατί αυτή θα το πει και θα έχει τον τελευταίο λόγο, όταν είναι έτοιμη, θα προχωρήσουμε σιγά σιγά» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

«Όταν είμαι έτοιμη, θα το αφήσω πάνω στον Σάκη» απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

«Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, αν προκύψει παιδάκι» είπε επίσης ο νικητής του Survivor.

Για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά και δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος, γιατί δεν είμαστε στο σπίτι τους. Σήμερα που μιλήσαμε με τη Μαρία, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε τι έγινε. Απλά “είσαι καλά;” και αυτό σε ανθρώπινο επίπεδο, όχι για θέμα κουτσομπολιού και ίντριγκας».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164