Μαριάννα Παινέση: Η εγκυμονούσα καλλονή μας συστήνει τον σύντροφό της – Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της

Η Μαριάννα Παινέση μπορεί να μην κέρδισε το GNTM – είχε αναδειχθεί τρίτη με νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν – ωστόσο έχει κερδίσει για τα καλά στην αγάπη. Το πανέμορφο μοντέλο διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Η Μαριάννα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της και μέλλοντα πατέρα του μωρού της!

Ο λόγος για τον Προκόπη Ζορμπά, ο οποίος είναι γυμναστής και… full in love με την αγαπημένη του! Πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη; «Ήξερα ότι θα πάει στο γιατρό για εξετάσεις και την ώρα που με πήρε ήμουν πάνω στην μηχανή. Λέω: “Κάτσε στην άκρη, σβήσε, βάλε stand και απάντα στο τηλέφωνο”. Παθαίνω ένα σοκ στην αρχή, αλλά μετά ήταν… Ευχάριστος ο ερχομός, αλλαγή στην ζωή και στην καθημερινότητα, αλλά θα ήμουν εκεί δίπλα της, βράχος της, προσπαθώντας και οικονομικά και ψυχολογικά και συναισθηματικά να την στηρίζω».

“Χαίρομαι πολύ που θα γίνω μανούλα! Ήταν κάτι που ήθελα πολύ! Το φύλο είναι κοριτσάκι. Τα κορίτσια είναι αδυναμία μου, οπότε χαίρομαι λίγο παραπάνω! Ο Προκόπης είναι λίγο ζηλιάρης, αλλά τώρα τελευταία τα έχουμε βρει” αποκάλυψε το όμορφο μοντέλο.

 

Όπως θα δεις στο βίντεο, η Μαριάννα Παινέση έκανε μια τεράστια αλλαγή στο hairlook της, καθώς πλέον έχει τα μαλλιά της ράστα!

Read More

And More