Μαριάννα Τουμασάτου: Η εξομολόγηση για τον Αλέξανδρο Σταύρου – «Όταν γνωριστήκαμε, ξέραμε ότι θα κάνουμε οικογένεια»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», το μεσημέρι της Παρασκευής. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την μονάκριβη κόρη της,

«Υπάρχουν στιγμές που τρελαίνομαι, αλλά όχι πολλές. Είμαι πολύ τυχερή, με λυπήθηκε ο Θεός και μου έστειλε ένα καλό παιδάκι να είναι ήσυχα τα πράγματα. Για την ώρα είμαστε πάρα πολύ καλά. Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει πιο πολλά άγχη ως μπαμπάς, με το που γεννήθηκε είχε έναν πανικό. Φοβάται… Και εγώ φοβάμαι αλλά το συγκρατώ περισσότερο» αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

 

«Όταν γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε με τον Αλέξανδρο, ξέραμε ότι θα κάνουμε οικογένεια. Πριν τον Αλέξανδρο, όταν ήμουν μόνη μου σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Πιο πριν δεν ήθελα. Όταν ήμουν με τον Αλέξανδρο σκεφτόμουν ότι ήθελα το δικό μας παιδί. Το ήθελα πολύ. Δεν φοβήθηκα μη τρομάξει, ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό. Όταν ήμασταν μαζί και συζητάγαμε το αύριο, ήταν και το παιδί μέσα. Ήρθε από μόνο του, πολύ γλυκό. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελα να κάνω παιδί μαζί του και ευτυχώς έχω μαζί του» εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Read More

And More