Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν ξέρω αν αναφερόταν σε εμένα η Ναταλί Κάκκαβα που έχω πει λάθος το όνομά της»

Για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στο ΟPEN μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή.

«Την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκπομπή την αποφασίζει η διοίκηση του καναλιού. Δεν είναι στο χέρι μου. Εγώ ξέρω ότι είναι πυρετώδεις οι προετοιμασίες. Μόνο αυτό. Ξέρω ότι το πλατό μας έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω περισσότερα πράγματα.

Ξέρω την ώρα που θα προβάλλεται αλλά δε μπορώ να σας την πω. Ούτε το ποιοι θα είμαστε στην εκπομπή. Μέχρι στιγμής, κι εγώ αυτό έχω ακούσει, ότι θα είμαστε εγώ, η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Ναταλί Κάκκαβα, γι’ αυτό φρόντισα να βγούμε για ένα ωραίο καφεδάκι, να κάνουμε λίγο bonding, να δεθούμε» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η Ναταλί Κάκκαβα στην ανάρτηση για το λάθος τονισμό του ονόματός της αναφερόταν στην ίδια, μιας και σε πρόσφατες δηλώσεις της, αντί για Ναταλί την είχε αποκαλέσει Νάταλι.

«Μια θερμή παράκληση προς όλους τους συναδέλφους και μη, που δικαιολογημένα μπερδεύονται με το όνομά μου, αδικαιολόγητα όμως μετά από τόσα χρόνια δε κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν που τονίζεται, έτσι για την ορθότητα του θέματος. Με λένε λοιπόν, Ναταλί Κάκκαβα. Ούτε Νάταλι, ούτε Κακκαβά.

Και θα σας δώσω μερικά παραδείγματα. Είναι σαν να σε έχουν βαφτίσει Ελένη και να σε αποκαλούν, Ελενή. Αντί για Σοφία, Σόφια. Αντί για Φαίη, Φαιή. Και πολλά άλλα λοιπά παραδείγματα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου είχε δώσει αγώνα τότε με τον ιερέα για να με βαφτίσει Ναταλί. Την αγάπη μου» ανέφερε στην ανάρτησή της η Ναταλί Κάκκαβα.

«Δε ξέρω αν απευθυνόταν σε μένα. Πραγματικά, δεν ξέρω. Δε νομίζω. Πριν, φρόντισα να ρωτήσω. Πάντα το κάνω γιατί το δικό μου το όνομα, πάντα μπερδεύεται. Αλλά να σου πω κάτι; Τι σημασία έχει πως λένε το όνομα σου; Αρκεί να το λένε» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Read More

And More