Μαρίλια Μητρούση: «Η σύντροφος του πατέρα μου τον βοήθησε μετά το ατύχημά του, τον είχα λίγο εγκαταλελειμμένο γιατί ήμουν στην Κύπρο»

Η Μαρίλια Μητρούση μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» απαντώντας για την σχέση με τους γονείς της και τα σχόλια που λαμβάνει στα social media.

Η νεαρή ηθοποιός παραδέχτηκε πως κάνει ψυχοθεραπεία, ενώ απάντησε για την σύντροφο του πατέρα της. 

«Όλοι έχουμε θέματα με τους γονείς μας. Πρέπει να βρούμε τον δικό μας τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Είναι λίγο δύσκολο να τους καταλάβω ως ανθρώπους. Η σύντροφος του πατέρα μου τον βοήθησε μετά το ατύχημά του. Εγώ τον είχα λίγο εγκαταλελειμμένο γιατί ήμουν στην Κύπρο», είπε η Μαρίλια Μητρούση. 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Μαρίλια Μητρούση απάντησε για τα σχόλια που λαμβάνει στα social media και τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειρίζεται. 

«Στα σχόλια έχουν πάθει μια κατάθλιψη ότι δεν θα υπάρχει του χρόνου το “Να μ΄ αγαπάς”. Υπάρχει κι η άλλη πλευρά των αρνητικών σχολίων. Το “ατάλαντη” είναι πιο light. Με λένε και ψωνάρα. Αυτό είναι ένα σχόλιο που λίγο με πειράζει λίγο. Προσπαθώ να τους βάζω στη θέση τους γιατί ένα παιδί που θα του κάνεις bullying κάτω από το προφίλ του και θα πηγαίνει να κλαίει στο δωμάτιό του επειδή του μίλησες άσχημα.

Είναι υπέροχο να βλέπει ότι μιλάμε κι ότι δεν αφήνουμε να περάσει αυτό. Μπλόκαρέ τον», είπε η Μαρίλια Μητρούση.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164