Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Μαριλού Κατσαφάδου.
Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που η μητέρα της έφυγε από την ζωή η οποία και συνέπεσε χρονικά με τα γυρίσματα για την κωμική σειρά “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τι συμβουλή σου έχει δώσει ο πατέρας σου για αυτό το επάγγελμα;
Από τη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο, μου μίλησε ανοιχτά για όλα και για τα καλά και για τα δύσκολα. Ο πατέρας μου είναι ένας βράχος, πάντα με σωστές συμβουλές, ενώ και η μητέρα μου μέχρι τη στιγμή που “έφυγε” υπήρξε για μένα στήριγμα και οδηγός. Ήταν δυο άνθρωποι στους οποίους μπορούσα να εμπιστευτώ τα πάντα. Η σχέση μας ξεπέρασε τα όρια γονιών – παιδιού και έγινε βαθιά ανθρώπινη, ουσιαστική.
Η τέχνη σε βοήθησε όταν έχασες τη μαμά σου;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έπαιζα στις “Σέρρες” όταν έχασα τη μαμά μου. Είχε χαρεί πολύ με την εξέλιξη μου αυτή, ήταν περήφανη που θα ήμουν σε αυτή τη σειρά. Όταν έκανα τα γυρίσματα και έλειπα έναν μήνα στις Σέρρες, γυρνούσα στο ξενοδοχείο το βράδυ και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τη μαμά μου και να της πω πως ήταν η μέρα μου. Δυστυχώς, δεν την είχα. Ήταν δύσκολο.
Η Μαριλού Κατσαφάδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, κόρη των ηθοποιών Θοδωρή Κατσαφάδου και Χριστίνας Βαρζοπούλου, και έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε σειρές όπως οι «Σέρρες» και «Μαύροι Πίνακες», καθώς και από τη θεατρική της πορεία.
Φωτογραφία: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
