Μαρίνα Πατούλη – J2US: Αιχμές μετά την οικειοθελή αποχώρησή της – «Δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής»

Η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US, το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου. Η ίδια έμεινε στο σόου μόνο για δύο live και στο τέλος του live δήλωσε την πρόθεσή της να φύγει.

Σε δηλώσεις της στον Θανάση Πασσά και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε ότι «δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας, ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν γιατί εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αυτό αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες στιγμές, δεν το έχω με το τραγούδι» είπε κατά την αποχώρησή της από το J2US η Μαρίνα Πατούλη.

Νωρίτερα, το βράδυ του Σαββάτου, η Δέσποινα Βανδή είχε… κατσαδιάσει τη Μαρίνα Πατούλη και τον Θάνο Πετρέλη για την επιλογή του τραγουδιού που έκαναν. «Μην επικαλείστε συνέχεια τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί προσωπικά, σίγουρα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά αλλά αισθάνθηκα ότι ήσουν άβολα αμήχανα και απολαύσαμε μόνο τον Θάνο. Εδώ είμαστε για να ακούμε εσένα» είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Read More

And More