Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για την αποχώρησή της στο J2US και «σφάζει» την Ειρήνη Παπαδοπούλου – «Ως τι βγήκε και μίλησε;»

Η Μαρίνα Πατούλη βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό και απάντησε για την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον φιλανθρωπικό σκοπό που είχε όταν απάντησε το «ναι» στην πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να συμμετάσχει.

«Παρακολουθώ μια παραφιλολογία που πραγματικά μου δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής για να το πούμε για τελευταία φορά γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία.

Εγώ την Κυριακή βγήκα στη σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους που εξέφρασα στη δήλωσή μου. Από εκεί και πέρα δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Νίκο Κοκλώνη, ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου. Έτσι αποχαιρετώ το J2US. Αυτό είναι όλο» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια μίλησε για όσα είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την αποχώρησή της. «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Και στην τελική ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά».

Η Μαρίνα Πατούλη εξήγησε, μάλιστα, στον Γιώργο Λιάγκα τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο πήγε στο J2US. (Δες εδώ τον έντονο διάλογο ανάμεσα σε Λιάγκα και Σκορδά με αφορμή τα σχόλια περί φιλανθρωπικού χαρακτήρα)

Read More

And More