Μαρίνα Πατούλη: Η αφοπλιστική απάντηση για τον Γιώργο Πατούλη

Για τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στο Πρωινό μας και στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη.

Για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε: «Ό,τι με πλήγωσε το αφήνω πίσω, προχωράω μπροστά, είμαι πολύ καλά. Έχω πλαισιώσει τη ζωή μου έτσι που τις δύσκολες στιγμές πλέον έγινε μια εκκαθάριση, είδα ποια άτομα στάθηκαν δίπλα μου και σε επίπεδο φιλικό, και σε προσωπικό», ανέφερε αρχικά.

Για τις σχέσεις της με τον Βλάση Χολέβα η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε: «Δεν είναι σχέση συμβίωσης, είναι συνεργασίας για να μην μπερδευόμαστε, είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά ως εδώ. Από εκεί και πέρα θα δείξει».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το σκεφτώ. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως είναι οι σπουδές του γιου μου, να ενηλικιωθεί πρώτα στο μέλλον ποτέ δεν μπορείς να πεις απόλυτα, ούτε ναι, ούτε όχι», είπε η Μαρίνα Πατούλη ενώ έκλεισε με ατάκα όλο νόημα: «Δεν απομυθοποιώ τους θεσμούς, απομυθοποιώ τους ανθρώπους».

Read More

And More