Μαρίνα Πατούλη: “Με τον Γιώργο Πατούλη μπορεί να έχουμε ένα καλό διαζύγιο” – Αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Περίπου τέσσερις μήνες μετά την είδηση ότι η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης χωρίζουν, η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day.

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι,  να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

Read More

And More