Μαρίνα Σταυράκη: «Το διαζύγιό μου με στιγμάτισε σωματικά και ψυχικά, τώρα ευχαριστώ τον πρώην σύζυγό μου γι’ αυτό»

Για τη ζωή της σήμερα 3,5 χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη, τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και την απόφαση να επιστρέψει στο πατρικό της επίθετο, μίλησε η Μαρίνα Σταυράκη στην εκπομπή I Love Σουκου και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη.

«Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη, πιο υγιής, μακριά από τοξικότητες και να προχωρήσει τη ζωή της», δήλωσε η Μαρίνα Σταυράκη.

«Εγώ είμαι φύσει συντηρητικός άνθρωπος, από μια παραδοσιακή και συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Βρέθηκα όμως μπροστά σε μια πραγματικότητα που δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Αν και τότε δε μπορούσα να δω πως, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω», πρόσθεσε η Μαρίνα Σταυράκη.

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Δε με στεναχωρεί αυτό. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έκλεισε. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει και προχωράω μπροστά. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη ή απλώς Μαρίνα», είπε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Σταυράκη αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι ελεύθερη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164