Μαρίνα Βερνίκου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της δημοπράτησης των γυαλιών του Ανδρέα Παπανδρέου για 25.000 ευρώ

Για τη δημοπρασία που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CREAID και τα έσοδα θα διατεθούν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» μίλησε η Μαρίνα Βερνίκου στη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου και στο Happy Day.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη δημοπράτηση των γυαλιών του Ανδρέα Παπανδρέου με 25.000 ευρώ και για ποια αντικείμενα περίμενε μία καλύτερη πορεία.

«Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου ήρθαν πιο εύκολα γιατί είναι φίλη μου η Αλεξία Παπανδρέου. Κι εκείνη μου είπε ότι θα πει στον Νίκο, τον αδελφό της και γιο του Ανδρέα, να μου δώσει κάτι κι έτσι μου έδωσε τα γυαλιά. Δεν περίμενα να φτάσουν 25.000 ευρώ, δεν περίμενα καν τις 5.000. Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου. Πριν από τη δημοπρασία, με πήρε ένας κύριος τηλέφωνο και μου είπε ότι δίνει 5.000 ευρώ για τα γυαλιά κι όποιος δίνει περισσότερα λεφτά, εκείνος θα δίνει 500 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε η Μαρίνα Βερνίκου το μενταγιόν της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη είχε τη μεγαλύτερη πέραση, ενώ είχε περισσότερες προσδοκίες για το βραχιόλι της Τζένιφερ Λόπεζ και το μπουφάν του Ρόμπι Ουίλιαμς.

Read More

And More