Μαρίνα Βερνίκου: Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα μετά τα αρνητικά σχόλια για τον Victor Vernicos – «Άδικη η δήλωσή της»

Μετά την επιστροφή του Victor Vernicos στην Ελλάδα, η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο Breakfast @ Star και στην Ξανθίππη Βουτσαλά για τον ανιψιό της.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε: «Μίλησα με την ξαδέλφη μου και μου είπε ότι είναι όλοι πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία που έφτασε να εκπροσωπήσει μία ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο υπερήφανη για τον γιο της. Έχει όλο τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό».

Στα σχόλια της Εύης Δρούτσα για τον ανιψιό της, η Μαρίνα Βερνίκου απάντησε πως «ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision. Δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο. Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη δήλωση αλλά σεβαστή».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Η Εύη Δρούτσα είχε πει στη Super Κατερίνα: «Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία».

Read More

And More