Μαρίνα Βερνίκου στο T-live: «Δεν “μαγειρεύτηκε” η συμμετοχή του Victor Vernicos στη Eurovision»

Η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, μετά τις αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Ελλάδας και του ανιψιού της Victor Vernicos από τον τελικό της Eurovision 2023.

Η καταξιωμένη φωτογράφος τόνισε πόσο υπερήφανη είναι για τον 16χρονο Victor και το ότι η συμμετοχή του δεν «μαγειρεύτηκε».

Ειδικότερα, η Μαρίνα Βερνίκου υποστήριξε: «Πήγε στη Eurovision για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ήταν πολύ υπερήφανος που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Και η μαμά του και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανη και θεωρούμε ότι τίποτα δεν μαγειρεύτηκε. Από την άλλη, πώς να μαγειρευτεί κάτι τέτοιο; Δεν παίρνεις κάποιον να εκπροσωπήσει τη χώρα σου επειδή έχει κάποιο επώνυμο, το θεωρώ άδικη κατηγορία».

«Μίλησα με τη μητέρα του και από ό,τι μου είπαν δεν έχουν φτάσει στα αφτιά του τα σχόλια που κυκλοφορούν. Δεν έχει σχέση με τα social media και είναι κάπως προστατευμένος από όλο αυτό. Καλό είναι που τον «φυγάδευσαν» γιατί και στον γιο μου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να μιλήσει. Τι να πει ένα 16χρονο παιδί στην τηλεόραση; Πήγε εκεί για να κερδίσει και όχι για να στενοχωρήσει κανέναν» πρόσθεσε η Μαρίνα Βερνίκου στο T-live.

Η Μαρίνα Βερνίκου είναι ξαδέλφη με τη μητέρα του Victor Vernicos.

Read More

And More