Μάριος Ιορδάνου για Σοφία Καζατζιάν: «Δεν με νοιάζει να πεθάνω και αύριο, έχω γνωρίσει τον άνθρωπό μου»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίδας» την οποία ανεβάζει μαζί με τη σύζυγό του Σοφία Καζατζιάν, ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη.

«Στην τηλεόραση έχω συμμετάσχει σε 10-12 σειρές. Έχω 5-6 χρόνια να εμφανιστώ σε κάποιο σήριαλ και πάντα έλεγα ότι αν γυρίσει στην τηλεόραση, θα είναι μόνο με κάτι δικό μου. Δε μου άρεσαν και δε με εξέφραζαν αυτά που έβλεπα. Γίνονται ωραία πράγματα στην ελληνική τηλεόραση αλλά εγώ θέλω να κάνω το δικό μου.

Δεν πιστεύω ούτε σε celebrities, ούτε σε γνωστούς, ούτε σε αγνώστους. Έκανα απλά τη δουλειά μου. Αυτό που με ενδιέφερε πάντα ήταν το αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον χώρο γνώρισα ιερά τέρατα και σκέτα τέρατα. Τα σκέτα τέρατα τα έκανα στην άκρη. Όλοι κρύβουμε ένα τέρας μέσα μας, αλλά σε κάποιους ανθρώπους, αυτό το τέρας κερδίζει» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου και πρόσθεσε: 

«Αυτό που χαρακτηρίζει αυτά τα τέρατα είναι η κατάχρηση εξουσίας. Η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο, τον αποκαλύπτει. Πολλοί εξ αυτών συνεχίζουν να έχουν τα ηνία στον χώρο του θεάτρου. Δεν έχουν όμως καμία εξουσία επάνω μου».

«Δεν πιστεύω σε θρησκείες, πολιτικές, ιδεολογίες. Θέλω να είμαι άνθρωπος αδέσμευτος και ανεξάρτητος. Αυτό που έχουμε πει με τη Σοφία, είναι ότι θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το τώρα. Στη ζωή μας, είμαστε ο ένας για τον άλλον. Τη Σοφία την επιλέγω κάθε μέρα και όχι μια φορά με τον γάμο, που είναι μια βλακεία ο γάμος. Παντρεύτηκα για λόγους ασφάλειας» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Έχω έναν πολύ όμορφο άνθρωπο, που μου προσφέρει τα πάντα… Βρίσκεις την ευτυχία τη στιγμή που παύεις να την αναζητάς. Η Σοφία είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Και αύριο να πεθάνω, δε με νοιάζει γιατί έχω γνωρίσει τον άνθρωπό μου.

Όταν πέρασα τα προβλήματα με την υγεία μου, δεν έκανα προσευχές. Δεν κάνω προσευχές. Δεν αναζητώ τη βοήθεια έξω από εμένα. Αναζητώ τη βοήθεια μέσα μου. Είμαι πάρα πολύ δυνατός και να φύγω, δεν έγινε τίποτα. Γιατί να φοβάμαι τον θάνατο; Τρομακτικό δεν είναι να πεθαίνεις. Τρομακτικό είναι να μη ζεις» κατέληξε ο Μάριος Ιορδάνου.

Read More

And More