Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική του ζωή

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο φιναλίστ του Survivor 2017 φαίνεται πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε να συμμετέχουν στο φετινό Survivor All Star.

Η κάμερα του “Πρωινού μας” και η Ελένη Μουστάκη εντόπισαν τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη έξω από το ιατρικό κέντρο όπου πήγαν οι παίκτες για να κάνουν τις ιατρικές του εξετάσεις. Ο ίδιος, παρότι δε μπορούσε να αποκαλύψει πολλά, επιβεβαίωσε με… έμμεσο τρόπο τη συμμετοχή του.

«Δε μπορώ να δώσω καμία πληροφορία. Μη με πιέζεις γι’ αυτό το πράγμα. Είναι πολύ δύσκολο και για μένα… Ψυχολογικά είμαι πάντα έτοιμος. Τώρα, τι θα γίνει και πως… δε μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Σας μιλάω με πολλή αγάπη αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που μαζί παίζαμε έξι μήνες. Σίγουρα θα ήθελα να είναι γιατί είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά» είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που θα μείνει πίσω να τον περιμένει, όσο εκείνος θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έβγαλε έναν αναστεναγμό κι αποχώρησε.

Read More

And More