Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Τα παιδιά μου δεν ήταν μια συνειδητή επιλογή»

Για την επιτυχία της σειράς, Maestro αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4.

Η γνωστή ηθοποιός, ανέφερε πως ποτέ στη ζωή της δεν προγραμμάτισε τις επιθυμίες και τα προσωπικά της σχέδια, έτοιμη να αποδεχτεί τις εξελίξεις, όπως συνέβη και με τον ερχομό των παιδιών της.

«Στην Αθήνα ήρθα το 1998 (…) Μετά γνώρισα τον πρώην άνδρα μου και έμεινα έγκυος. Είμαι άνθρωπος ο οποίος δεν φτιάχνω σχέδια και έχω δει πως τα σχέδια που έχω κάνει, δεν συμβαίνουν. Επομένως έχω αφεθεί σε αυτό που μου φέρνει η ζωή», ανέφερε αρχικά η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Και πρόσθεσε για τις κόρες της: «Tα παιδιά μου δεν ήταν μία επιλογή συνειδητή. Δεν είπα στα 25 μου: “Α, θέλω να κάνω ένα παιδί”, αλλά μου προέκυψε και το κράτησα. Είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου. 22 χρονών είναι τώρα η μεγάλη και 19 η μικρή», είπε για τα δυο της παιδιά.

«Είχα και συνεχίζω να έχω, άγνοια κινδύνου, δεν έλεγα: “Αν δεν κάνω αυτό και μήπως δεν γίνει εκείνο”. Αν κάτι τη δεδομένη στιγμή, τώρα που μιλάμε το νιώθω σωστό, είναι σωστό», ανέφερε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4.

Δες επίσης: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Συγκλονίζει για το σοβαρό ατύχημα – «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Read More

And More