Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες για τις κρίσεις άγχους και τον σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες αλλά και όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια…

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και οι κρίσεις άγχους

«Με έπιανε δύσπνοια. Αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Είμαι σε ψυχανάλυση εδώ και πολλά χρόνια, οπότε μέσα από την ψυχανάλυση έχω βρει τρόπους να το αντιμετωπίζω. Τα τελευταία χρόνια είμαι αρκετά καλύτερα. Στην αρχή όμως ήταν καταστροφικό, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, με έπιανε στο μετρό, σε μαγαζιά, ζω με το άγχος ότι μπορεί να με πιάσει ξανά, απλά πλέον δεν ντρέπομαι γιατί όταν ξεκίνησε, ήμουν 26-27 χρονών και αισθανόμουν ότι ήταν ακόμη ταμπού. Πήγα σε πνευμονολόγους, παθολόγους και δεν μου βρήκαν κάτι», αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Και πρόσθεσε: «Όταν μου είπαν να πάω σε ψυχίατρο ντρεπόμουν να το πω, αυτό νομίζω το έκανε χειρότερα. Τώρα και να με πιάσει, θα σου πως ότι δεν αισθάνομαι καλά, να σταματήσουμε λίγο και δεν ντρέπομαι.  Στα γυρίσματα λοιπόν δεν μου συνέβη ποτέ, την ώρα της λήψης, μπορεί να μη συμβεί όσο περιμένω. Την ώρα όμως της σκηνής, πότε».

 

Για τη σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» δήλωσε  η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Οι δηλώσεις περί γάμου

«Θα παντρευτώ όταν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται, οπότε αν κάνω κάτι, θα κάνω σύμφωνο συμβίωσης όπως επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους. Δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα, είναι παράλογο το 2021 να μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με άλλους ανθρώπους», ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες

«Με τον Αιμίλιο Χειλάκη έχουμε ξαναυπάρξει τηλεοπτικό ζευγάρι στην “Κλεμμένη ζωή” εδώ στον ANT1. Είναι ωραία, έχουμε βρει χρόνο να δημιουργούμε και πολλά ανάμεσα στις σκηνές. Ο σκηνοθέτης έχει κάνει καλή επιλογή στους ηθοποιούς. Σε πλειοψηφία είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Με τον Λευτέρη η δουλειά βγαίνει όπως θα έβγαινε με το να με σκηνοθετούσε ένας καλός σκηνοθέτης. Δεν μεταφέρουμε τα επαγγελματικά μας στο σπίτι. Είναι εξαίρετος σκηνοθέτης, όπως και οι άλλοι δύο σκηνοθέτες που έχουμε, ο  Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μιχάλης Κωνσταντάτος», κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

 

 

Read More

And More