Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ANT1 (video)

Ο Μάρκος Σεφερλής ανήκει και στο δυναμικό του ANT1 και έτσι φέτος θα τον δούμε να βρίσκεται καθημερινά στην τηλεόραση, αφού θα παρουσιάζει ένα καινούργιο παιχνίδι. Η εκπομπής “Το Πρωινό” συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό στο Μαρούσι και εκείνος έκανε τα αποκαλυπτήρια.

“Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που είμαι επίσημα μέλος του δυναμικού του ANT1, αν και τα τελευταία χρόνια ήμουν στον ANT1 με τις παραστάσεις μου. Ο ANT1 είναι το κανάλι που με γέννησε, από εκεί έγινα γνωστός με το ταξί. Αισθάνομαι παιδί του ANT1 και τώρα επιστρέφω πιο ώριμος για να κάνω αρκετά πράγματα ένα από τα οποία είναι το “Family Feud”.

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και θέλουμε να τη διατηρήσουμε αυτή την επιτυχία και στην Ελλάδα. Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με αντιπάλους οικογένειες. Αυτό είναι το διαφορετικό κι αυτό που μου έκανε το “κλικ” γιατί μου αρέσει να έχω παίκτες από κάθε ηλικία και να τους συνδέει το οικογενειακό στοιχείο με το οποίο εγώ μπορώ να παίξω και να δημιουργήσω αστεία. Θα προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή.

Έχουμε συμφωνήσει με το κανάλι τη νέα σεζόν να κάνω ένα show, το οποίο παίζεται στο BBC με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι sitcome, θα παίζεται μπροστά στο κοινό και θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι δύσκολο γιατί απαιτεί πολλές πρόβες. Θα βγει τον Οκτώβρη του 2021″, ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δες το βίντεο:

Read More

And More