Μάρκος Σεφερλής: Η απάντησή του στα ασφαλιστικά μέτρα του σκηνοθέτη του «Χαλβάη 5-0» – Θα στραφεί εναντίον του για δυσφήμιση

Εχθές το βράδυ έγινε γνωστό μέσα από το Newsit και το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά πως ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0» Μάνος Καμπίτης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάρκου Σεφερλή. Ο γνωστός σκηνοθέτης υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε καν έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία για να ανέβει η ταινία του σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Ο Μάνος Καμπίτης κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας. Το πρωί της Τετάρτης, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τη δική του απάντηση για όλο αυτό το δικαστικό συμβάν, μέσω του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Σαρρή, στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

“Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριο του 2020. Το αίτημά του, όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κ. Καμπίτης δεν δέχτηκε να υπογράψει τη σύμβαση. Πάντα κατά τους ισχυρισμούς τους δικούς μας. Ξαφνικά, ο σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κ. Σεφερλής θα στραφεί εναντίον του κ. Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή, ότι δήθεν δεν έχει κλείσει τις υποχρεώσεις του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Read More

And More