Μάρκος Σεφερλής: «Λύγισε» με το μήνυμα του γιου του, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/0 καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής του “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”.

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά επεφύλασσε και μια έκπληξη στον ηθοποιό-παρουσιαστή. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον Μάρκο Σεφερλή ότι έχει ένα μήνυμα για εκείνον. Το μήνυμα αυτό, ήταν από τον γιο του Χάρη, που θέλησε να του ευχηθεί καλή επιτυχία και να του τονίσει πόσο τον αγαπά.

«Μάρκος Σεφερλής… Μάρκος… Μάρκος μας… Σεφερλής… Σεφ… Για όλους τους άλλους, εκτός από εμένα… Για μένα, και για μόνο για εμένα, ο μπαμπάς μου. Καλόψυχος, ευγενικός, δοτικός, εργατικός (ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε), ακούραστος, τίμιος, αυτοδημιούργητος. 

Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Μα περισσότερο περήφανος είμαι για την οικογένειά μας. Γιατί, πίσω από τον μπαμπά μου (και φυσικά και από μένα) βρίσκεται ένας “βράχος” (όπως τη λέω εγώ), η μαμά μου. Αυτά, τα θετικά του. Στα αρνητικά, το εξής ένα: δουλεύει πολύ, τόσο πολύ που μου λείπει. Μου λείπει πάρα πολύ.

Μπαμπά μου, θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο καινούργιο παιχνίδι που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17.30 στον ΣΚΑΪ και να ξέρεις ότι, η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από όλες. Σε αγαπώ πολύ» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Χάρης, στον μπαμπά του Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής που παρακολουθούσε συγκινημένος το μήνυμα του γιου του, ανέφερε «Παιδί μου, σε λατρεύω…».

Read More

And More