Μάρθα Καραγιάννη: Ο Μάκης Δελαπόρτας συγκλονίζει λίγα λεπτά μετά τον θάνατό της – «Έχω σοκαριστεί, είναι ξερίζωμα ψυχής»

Το μεσημέρι της Κυριακής 18/9, η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας θλίψη με τον θάνατό της.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του Μάρθα Καραγιάννη πέθανε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, ο συγγραφέας ακούστηκε συγκλονισμένος.

«Δυστυχώς είμαι στην Κύπρο. Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου το είπαν και δεν το πίστευα. Τελικά είναι αλήθεια… Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί εγώ είχα συνεχή επαφή με την αδελφική της φίλη, τη Ντόρα Δούμα. Είμαι συγκλονισμένος, έχω σοκαριστεί γιατί δεν το περίμενα» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Όπως είπε μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός είχε αποφασίσει από πέρσι να μην εμφανιστεί ποτέ κάπου τηλεοπτικά. «Δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα και καλά έκανε. Είχε μία απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε. Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να πούμε ότι θα συνέβαινε αυτό που συνέβη. Τώρα ό,τι κι αν πούμε για τη Μάρθα… Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία ολόκληρη εποχή. Για μένα ήταν ένας δικός μου άνθρωπος. Είναι ξερίζωμα ψυχής αυτή τη στιγμή αυτό που αισθάνομαι» πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Read More

And More