ΜasterChef: Οι δηλώσεις των κριτών λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής

Στα γυρίσματα του τρείλερ για το νέο κύκλο του MasterChef που θα επιστρέψει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου-Κου” και ο Γιώργος Κρικοριάν βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια μικρή ανάκριση στους τρείς κριτές.

“Και ο Σωτήρης στέλνει φαγητό από το delivery, το ίδιο και εγώ οπότε κάνουμε εναλλαγές. Χθες που φάγαμε όλοι από εμένα κάνανε όλοι “μμμ πολύ καλό”… Αν έκλεβα κάτι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θα ήταν το κινητό για να μην παίζει παιχνίδια στα διαλείμματα το ίδιο και από τον Σωτήρη αλλά για να μη μιλάει στο τηλέφωνο όλη την ώρα” είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

“Δεν έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην Αριάνα στον Κέντζι τη χρωστάμε, οπότε έχει ο καιρός” ανέφερε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγώντας γιατί είπε όχι στην πρόταση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να βαφτίσει το τρίτο του παιδάκι. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την άλλη έκανε τη δική του ευχή για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι,”Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα”.

Read More

And More