ΜasterChef: Το trailer του πέμπτου κύκλου είναι γεγονός και είναι ότι πιο απολαυστικό έχουμε δει (video)

Στο πρώτο διαφημιστικό διάλλειμα από τον τελικό του GNTM το βράδυ της Τρίτης είδαμε να προβάλλεται για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star το ολοκαίνουργιο τρέιλερ του MasterChef 5 που έρχεται σε λίγο καιρό.

Το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής ξεκινά με τους τρεις κριτές να βρίσκονται με δεμένα μάτια και χέρια ένα φορτηγάκι που τους μεταφέρει σε ένα σκοτεινό μέρος. Εκείνοι ρωτούν απεγνωσμένα αν πρόκειται για κάποιο τεστ γευσιγνωσίας, αλλά στην πορεία διαπιστώνουν ότι πρόκειται για απαγωγή και μάλιστα από τέσσερις φιγούρες που αν και έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους τούς φαίνονται οικεία.

Ποιοι είναι οι αδίστακτοι κακοποιοί που θέλουν να βλάψουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Βγάζοντας τις κουκούλες τους φανερώνονται τα πρόσωπα των τεσσάρων νικητών των προηγούμενων κύκλων που τσακώνονται για το ποιο ήταν ο καλύτερος του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής!

Το απολαυστικό τρέιλερ ολοκληρώνεται με τους τρεις κριτές να δίνουν μία υπόσχεση στους τηλεθεατές: «Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Έρχεται το MasterChef 5 και δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Read More

And More