“MasterChef 3”: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν κι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία! Ποιο θα είναι το πρόσωπο-έκπληξη του σόου;

Οι… σκούφοι βγήκαν από το συρτάρι, οι ποδιές “παρατάχθηκαν”, το μάτι άναψε και η προετοιμασία του ολοκαίνουργιου κύκλου επεισοδίων του “MasterChef” μόλις ξεκίνησε!

Η τρίτη, τηλεοπτική έκδοση του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής είναι πλέον κάτι παραπάνω από γεγονός, μιας και το fresh “MasterChef” ,ήδη, “ψήνεται” στο κανάλι της κατω Κηφισιάς.

Ο τρίτος κύκλος του “MasterChef” θα μας “σερβιριστεί” από Γενάρη και μετά κι εννοείται πως οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παραμένουν αμετακίνητοι στη θέση τους, πανέτοιμοι γι ΄ακόμα μία φορά, να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της κουζίνας.

Ο νέος κύκλος του γνωστού ριάλιτι έρχεται με εκπλήξεις στους δέκτες μας, προκειμένου να καταφέρουν οι του Star να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, μία από τις πιο σημαντικές εκπλήξεις του προγράμματος, θα είναι και η εμφάνιση ενός προσώπου-έκπληξη. Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο, από τον Γιάννη Αποστολάκη.

Οι πρώτες “οντισιόν” θα γίνουν στην Κύπρο κι αμέσως μετά στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιλεχθούν τα πιο “δυνατά” πιάτα και οι καλύτερες γεύσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, να… “μαρτυρήσει” στους πιστούς του φίλους πως τα γυρίσματα του “MasterChef” ξεκίνησαν, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία και στη συνέχεια; Τα social και του Λεωνίδα και του Πάνου, αλλά και του Σωτήρη, πήραν “φωτιά”!

Read More

And More