MasterChef 4: Συντριπτική διαφορά των δυο ομάδων στη βαθμολογία! Ξέσπασαν σε κλάματα οι κόκκινοι – Video

Απρόσμενη έκβαση είχε η ομαδική δοκιμασία του MasterChef για τους κόκκινους, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη από τους μπλε. Μάλιστα, η κόκκινη ομάδα έχασε με συντριπτική διαφορά από την μπλε, καθώς μόνο 4 σεφ από τους 21 ψήφισαν υπέρ τους! Λίγα δευτερόλεπτα, μάλιστα, μετά από την ανακοίνωση από τους κριτές ότι έχασαν με 21-4, o αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Σταύρος Γεωργίου πήρε την ευθύνη της ήττας και ξέσπασε σε κλάματα.

“Έκλαψα πιο πολύ για τα παιδιά και για το λόγο πως απογοητεύτηκα πάρα πολύ που δεν βγήκαν έξω. Είχαν αποδώσει πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ σωστά, με άκουσαν και δεν τους άξιζε” σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Σταύρος.

“Νιώθω μέσα μου απογοήτευση! Νιώθω καθαρά λύπη για το γεγονός ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά, ήμασταν πολύ επαγγελματίες, τα είχαμε οργανώσει όλα τέλεια. Δηλαδή βλέπουμε την ομάδα δίπλα μας σε ένα χάος που, όταν αυτό επικρατεί σε μια επαγγελματική κουζίνα, δεν βγαίνουν τα πιάτα σωστά. Εμείς απλά είχαμε τα πιάτα μας, το πόστο μας, την εμφάνιση μας, την γεύση μας και ήμασταν σίγουροι για όλα! Ο Σταύρος ήταν τέλειος σαν αρχηγός, ακόμα και τώρα που έχουμε χάσει δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για αυτόν ούτε σαν αρχηγό ούτε σαν άτομο” τόνισε βουρκωμένη στην κάμερα η Μαρία Μπέη.

Read More

And More