MasterChef: Ανατροπή στη νίκη! Η σκληρή μάχη για την πολυπόθητη ασυλία – Video

Αυτή τη φορά οι Μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ανακοινώσουν τις βαθμολογίες για τρεις ομάδες. Οι Κόκκινοι με αρχηγό τους τον Σταυρή, οι Μπλε, με πρώτη φορά σε αρχηγική θέση τον Τζον και οι Πράσινοι με αρχηγό, επίσης για πρώτη φορά, τον Δημήτρη.

Τα σχόλια για μία από τις ομάδες, είναι αρκετά μέτρια, βγάζοντας τη, σχετικά νωρίς εκτός συναγωνισμού. Η ανατροπή περιμένει τις άλλες δύο ομάδες στο τέλος του συμβουλίου. Η ατμόσφαιρα θυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα και όροι όπως “θρίλερ” και “ντέρμπι”, χαρακτηρίζουν τη διαδικασία.

Στο τέλος, μια μόνο από τις 3 ομάδες, θα κερδίσει και θα βρεθεί με τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο SIMUL, του chef Νίκου Θωμά, F&B του διαγωνισμού. Εκεί, θα συναντήσουν και θα μιλήσουν για το μενού με τον αγαπημένο τους συνεργάτη, αλλά και με έναν ακόμα chef, γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τον Μανώλη Σαρρή, νικητή του περσινού MasterChef.

Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή προς τον Μανώλη και όσοι έχουν την ικανότητα να διακρίνουν τι κρύβεται ορισμένες φορές πίσω από τις λέξεις, ίσως κερδίσουν πολλά περισσότερα από τη σημερινή έξοδό τους.

Την ίδια στιγμή, πίσω στην κουζίνα του MasterChef 4, ο αγώνας για την Ασυλία θα γίνει σε ομαδικό επίπεδο και όχι σε ατομικό. Η πιο έξυπνη ομάδα, αλλά όχι απαραίτητα η πιο γρήγορη, θα κερδίσει αυτή τη δοκιμασία.

Read More

And More