MasterChef: Έξαλλος ο Γιώργος με την ομάδα του! Χτύπησε τον “τοίχο” – Βίντεο

Ένα έντονο και θορυβώδες επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες στο MasterChef, καθώς οι οκτώ διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να τα βγάλουν εις πέρας με την δοκιμασία του “τοίχου”. Οι επίδοξοι μάγειρες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με τον Γιώργο Λασκαρίδη και την Μάρλεν Γρυντάκη να είναι οι δύο αρχηγοί αυτών. Φασαρία, φωνές και δυσκολία συνεννόησης αποτέλεσαν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Οι δύο ομάδες έπρεπε να συγχρονιστούν και να συνεννοηθούν έχοντας στη μέση έναν ψηλό τοίχο συνεπώς οι δυνατές φωνές ήταν αναπόφευκτες. Οι παίκτες κάθε ομάδες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους με σκοπό να παρουσιάσουν άρτια πιάτα στους τρεις κριτές.Όταν, λοιπόν, ο Γιώργος Λασκαρίδης αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να βγάλει άκρη με τους με τους συμπαίκτες τους εκνευρίστηκε και έριξε μια γροθιά στον τοίχο!

“Παίρνεις τα τσέρκια… Με ακούς Μαρία; Το τέταρτο από το μεγάλο στο μικρότερο” φώναξε ο Γιώργος Λασκαρίδης προς την συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του τοίχου. “Πάρε το πιάτο το βαθύ! Το πιάτο αυτό που έχει βαθιά μια τρύπα που έχτισα εγώ προχθές! Το βαθύ! Άκουσε με” συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, χτυπώντας με δύναμη τον “τοίχο” του MasterChef.

Δες το βίντεο:

Χαμός στο πλατό του MasterChef!

Read More

And More