MasterChef: Η απειλή της Μαρίας στο Δημήτρη και οι επικές ατάκες του Ηλία για το ζευγάρι [video]

Οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος το βράδυ της Τετάρτης στο MasterChef, μιας και οι παίκτες που είχαν τεθεί εκτός διαγωνισμού διεκδίκησαν την επιστροφή τους στο παιχνίδι. Η Μαριάννα Πουλμέντη, η Μάρλεν Γρυντάκη και ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι οι τρεις μάγειρες που μπαίνουν ξανά μέσα στο σπίτι του reality μαγειρικής αφήνοντας εκτός τον Ηλία Καζιόλι.

Ο 26χρονος μάγειρας, αφού έχασε από τους τρεις προηγούμενους, διαγωνίσθηκε με τον Δημήτρη Μπέλλο σε μια συνταγή του δεύτερου, προκειμένου να κερδίσει τη θέση του στο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Μπέλλος έβγαλε τον εαυτό του στον “τάκο”, μαγείρεψε και κέρδισε επάξια την θέση του στο παιχνίδι ανακουφίζοντας την σύντροφό του, Μαρία Μπέη, η οποία έγινε έξαλλη με την απόφασή του να ρισκάρει τη θέση του στον διαγωνισμό.

“Θέλετε τώρα να αρχίσω να μιλάω, που τα νεύρα μου έχουν φτάσει μέχρι το ταβάνι; Γιατί το έκανες αυτό; Έτσι επειδή βαριέσαι…Ωραία, εντάξει. Έχεις μόνο μία επιλογή, να μην χάσεις, γιατί μετά τα χάνεις όλα”, ανέφερε εκνευρισμένη η Μαρία Μπέη στον σύντροφό της προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτών της.

Τον εν λόγω διάλογο σχολίασε και ο Ηλίας Καζιόλι, με τις ατάκες του να είναι επικές.

Δες το βίντεο:

Τέλος καλό, όλα καλά για το ζευγάρι, μιας και ο Δημήτρης Μπέλλος παρέμεινε στο παιχνίδι.

Read More

And More