MasterChef: Η νίκη της μπλε ομάδας και ο πανηγυρισμός του Σταύρου που έφερε… θύελλα αντιδράσεων! Video

Λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό χάρηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι παίκτες της μπλε ομάδας του MasterChef! Η ομάδα με αρχηγό τον Σταύρο, με το εκκεντρικό του στυλ πήρε μεγαλύτερη βαθμολογία από την κόκκινη και την πράσινη, με αποτέλεσμα εκτός από ασυλία να κερδίσει και μια έξοδο με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, η αντίδραση αυτή και ειδικά ο πανηγυρισμός του Σταύρου από την Κύπρο ξεσήκωσε θύελλα σχολίων και αντιδράσεων από τους συμπαίκτες του.

“Θα μπορούσαν nα είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε πως “θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους κριτές, ο Σταύρος δεν θέλησε να κρύψει στιγμή την ευχαρίστηση πως κέρδισε τους αντιπάλους του και τα… σχόλια ήταν αναπόφευκτα! “Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος” δήλωσε στην κάμερα η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα.

Read More

And More