MasterChef: Ξέσπασε η Ντέμη κατά του Γιώργου – «Είναι απαίσιο αυτό, είσαι αστείος ρε φίλε» [video]

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο MasterChef κατά τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας. Ο Γιώργος Λασκαρίδης, αρχικά, ψήφισε τη Ντέμη Γεωργίου για πέντε συγκεκριμένους λόγους.

«Μου είχες ζητήσει να πάρεις τα Amuse Bοuche και αντί να σκέφτεσαι πώς θα τα καλυτερεύσεις μου έλεγες για σάλτσες στο κρέας. Ο δεύτερος λόγος είναι πως ενώ εγώ είχα τελειώσει το φιλετάρισμα ήρθες να μου δώσεις το marshmallow, ενώ είχαμε πει πως θα το αναλάμβανες εσύ, και στο τέλος εσύ ανέλαβες να κάνεις μισή μερίδα παντζαροσαλάτα. Ο τρίτος λόγος είναι επειδή την ώρα που ανέλαβα το marshmallow και δεν πρόλαβα να κάνω τα αρνιά, ο τέταρτος λόγος είναι πώς επειδή είχες τελειώσει την παρασκευή σου ήθελες να πάρεις προετοιμασίες πάνω σου αλλά άγχωνες πολύ την ομάδα και ο πέμπτος λόγος είναι πως η παντζαροσαλάτα σου ήταν σαν αυτές που έχουν περάσει στο ΜasterChef 3 φορές», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ντέμη πήρε τον λόγο και του απάντησε, λέγοντας: «Γιώργο αναλαμβάνω πλήρως εγώ την ευθύνη για την παντζαροσαλάτα. Καταλαβαίνω πως ήταν μία παντζαροσαλάτα η οποία έχει παίξει πολύ, το τελειώνω όμως εδώ. Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου είναι δικό σου πρόβλημα. Το ότι έρχεται κάποιος και σου λέει για να βοηθήσει την ομάδα επειδή είναι τεχνικό Γιώργο θέλεις να το κάνεις και αντάλλαξέ το με ό, τι θες, και μου δίνεις να σου καθαρίσω τα παστινάκια είναι δική σου επιλογή…

Με έκανες χθες να αμφισβητήσω τον εαυτό μου για το ποια είμαι μέσα στις κουζίνες και γι’ αυτό δεν μίλησα στο συμβούλιο. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και ξέρουν όλοι γενικότερα όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά και αυτοί που βλέπουν έξω. Τρέμω αυτή τη στιγμή γιατί έχω ακούσει για σένα, έχω δει για σένα, σε θεωρούσα φίλο μου πάνω απ’ όλα και το να με εκθέτεις μαγειρικά ενώ έχεις δει πώς δουλεύω είναι απαίσιο. Με εκθέτεις μαγειρικά όταν εγώ είμαι δέκα χρόνια στις κουζίνες κι εσύ είσαι 4 και μου λες ότι εγώ αγχώνομαι και σε έκανα να αγχωθείς και δεν έβγαλες το πιάτο σου, ενώ μπορούσες να μου δώσεις 15 παρασκευές να κάνω και επέλεξες να μου δώσεις ένα παστινάκι, είσαι αστείος ρε φίλε».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More