MasterChef: Νέα πυρά Κατερίνας κατά Γιώργου – «Υστερεί σε ευφυΐα» [video]

Ο Γιώργος Λασκαρίδης επέστρεψε στο MasterChef και αυτό, όπως φαίνεται, δεν αρέσει καθόλου στην Κατερίνα Λένη, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο δεν δίστασε να τον… στολίσει για μία ακόμα φορά.

«Στεναχωρήθηκα λίγο σήμερα γιατί επέστρεψε ο Γιώργος δίπλα μου και λέω “ρε παιδί μου, θα μου κάνει βουντού”, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ο κακομοίρης, καλύτερα κιόλας. Νομίζω ότι αυτή η εβδομάδα είναι για πάρτη μου και πρέπει σίγουρα να κερδίσω το mystery box», είπε η Κατερίνα την ώρα που μαγείρευε.

«Εγώ αυτή την τέχνη της μαγείας δεν την έχω, να κάνω βουντού και τέτοια. Αυτά είναι τεχνάσματα της Κατερίνας, αυτή κάνει τα μαγικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κάνω βουντού σε κάποιον άνθρωπο. Αλλά νομίζω το λέει και αυτή για πλάκα», απάντησε ο Γιώργος.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα σχολίασε στην κάμερα: «Άμα έχεις και τέτοιο γείτονα δίπλα, αυτό λέω, εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι δίπλα μου είσαι. Πάλι, έχεις κατσικωθεί στον σβέρκο μου και δεν λες να φύγεις. Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυΐα. Νομίζω υστερεί ο Γιώργος όσον αφορά την ευφυΐα. Τελεία».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More